Select Page

 Belbin® til

Teams og Projektledelse

Sæt teamet rigtig sammen og skab High Performing Teams

 Belbin® til

Personlig Udvikling

Få indsigt der styrker dine relationer og karriere

 Belbin® til

Uddannelse Institutioner

Til undervisere og studerende

 Belbin®

Certificering og Workshops

Alt du har behov for at vide om vores forskellige kurser 

 Køb

Belbin® Profiler

Køb Belbin profiler til dig selv, teamet og organisationen

Hvad er Belbin?

Belbin er teamets fælles sprog.  At tale om vores adfærd ved hjælp af Belbins teamroller sikrer at vi på en respektfuld måde får overblik over hinandens styrker i teamet og forstår, hvordan vi kan bidrage til samarbejdet.

Belbins teamteori giver også større selvindsigt, hvilket gør det lettere for den enkelte at positionere sig og yde en meningsfuld indsats.

Eksisterende teams kan øge deres effektivitet ved at fokusere på teamets aktuelle dynamik og udfordringer.

Belbin understøtter en dialog om teamets opgave- og ansvarsfordeling, der tager hensyn til medlemmernes profil og præferencer.

Brug Belbins Teamrolle rapporter til at kortlægge de personlige og teamets styrker.

Belbin Personlig Rapport

Før du kan begynde at analysere på dit teams styrker og potentielle faldgrupper, så er du nødt til at få kortlagt de individuelle bidrag. Første skridt er således at få lavet Belbin profiler på alle teammedlemmer.


Belbin Team Rapporter?

Uanset om du er ved at sætte et nyt team sammen, tilføje nye til et allerede eksisterende team eller løse udfordringer og konflikter i et eksisterende team, så kan Belbins Team rapporter hjælpe dig.

Arbejder du hjemmefra?

At arbejde hjemmefra handler ikke kun om at logge på netværket og holde møder via Skype. Hvordan du planlægger din arbejdsdag og tilgang mest effektivt afhænger af din profil. Download vores artikler om hvordan du styrer dit team og dig selv bedst.

Kom hurtigt i gang

Vi er her for at hjælpe dig med at komme hurtigst muligt i gang med Belbin på den måde der passer bedst til dine ønsker og behov. Brug nedenstående formular til at kontakte os eller ring til os på 4581 2186